Pesnica - Gačnik

290.000 €

VEČSTANOVANJSKA HIŠA Z DELAVNICO

Hiša | Večstanovanjska | 482 m2 | 1978

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Terasa Atrij Vrt Klet Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Telefon Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Toplarna Elektrika Kamin CK
 • Luksuz
  Bazen Bližina narave Zelo sončno

Opis

V objemu narave, v mirnem naselju stanovanjskih hiš  v Gačniku prodamo večjo samostojno hišo z bazenom na zemljišču velikem 5.137 m2. Hiša z delavnico je od centra Maribora oddaljena le 9 km.

Hiša je bila grajena 1978 in leta 2004 je bila nadgrajena za 2. nadstropje. Prvo nadstropje hiše je bilo letos 2019 popolnoma prenovljeno tudi inštalacije. Vgrajeni so sodobnimi kvalitetnimi materiali.

Leta 2004 so bila vgrajena v celotni hiši nova okna (strešna okna Velux) in  streha z izolacijo (Tegula 15+20cm), žlebovi, snegobrani  in obrobe so bakreni. Fasada je debeline 20 cm, obnovljena leta 2006.

Razporeditev prostorov:

·  V pritličju sta dva  prostora, velika 90 m2 in 15m2, višine 3,4m, ki se danes uporabljata za garažo. Možno ju je uporabljati tudi za dejavnost (delavnico ali skladišče. V preostalem delu pritličja je 85 m2 veliko stanovanje, ki ga sestavljajo hodnik, shramba, ločen wc, kopalnica, spalnica, dnevna soba in kuhinja in jedilnica. Ogrevanje v pritličju je urejeno s pečjo na trdo gorivo. 

·      V prvem nadstropju  so hodnik, utility, kurilnica in pralnica, večji wc, velika dnevna soba s kaminom iz katere vhod v jedilnico in iz nje v kuhinjo in na teraso. Spalnica je povezana z garderobno sobo iz katere je vhod v prostorno kopalnico s kadjo in tušem ter WC. Ogrevanje v tej etaži je urejeno s toplotno črpalko. 

·      V drugem nadstropju   kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, garderoba, kopalnica in ločen WC. Ogrevanje te etaže je urejeno z električno centralno kurjavo. 

Vhod v hišo je lahko skupen ali ločen za vsako nadstropje  posebej. Tudi inštalacije so urejene tako, da je možno odčitavanje po posameznem nadstropju.

Pred hišo je nov bazen s strojnico velik 9,2x4,6m. Ob bazenu je urejena letna kuhinja s pokrito teraso.

Zemljišče je v celoti ograjeno in lepo urejeno. Dovoz je asfaltiran.

Kaj je v bližini?

Avtocesta

Kontakt

Podobni oglasi